Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Achillea Millefolium

Achillea Millefolium

Ekstrakt z krwawnika pospolitego, wykazuje działanie przeciwzapalne, łagodzące, ściągające. Przyspiesza gojenie, znajduje swoje zastosowanie w produktach do skóry tłustej.

Nazwa INCI: Achillea Millefolium Extract, Achillea Millefolium, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Achillea Millefolium Flower Extract, Achillea Millefolium Flower Water, Achillea Millefolium Extract**, Achillea Millefolium Flower Powder

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry