Reklama

PUNKT ROSY:

Benzyl Salicylate

Składnik kompozycji zapachowej. O ile nie ma regulacji dotyczących dodatku całej kompozycji zapachu, to poszczególne jej składniki muszą być wykazane, gdy ich stężenie przekracza 0.01% w produkcie spłukiwalnym i 0.001% w produkcie niespłukiwalnym. Działa też jako filtr UV, chroniąc włosy przed szkodliwym promieniowaniem.

Nazwa INCI: Benzyl Salicylate, Benzyl Salicylate., Benzyl Salycylate, Benzyl Salicylate*, Benzyl Salicylate**, BenzylSalicylate

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry