Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Cetrimonium Chloride

Cetrimonium Chloride

Detergent kationowy, bardzo delikatny. Dodatkowo wykazuje działanie antystatyczne, ułatwia rozczesywanie, bywa używany jako konserwant. Można go znaleźć w odżywkach, szamponach, sprayach i stylizatorach.

Nazwa INCI: Cetrimonium Chloride, Cetrionium Chloride, Сetrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride.

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry