Reklama

PUNKT ROSY:

Coco-Glucoside

Wyjątkowo łagodny detergent, używany jako alternatywa dla anionowych środków powierzchniowo czynnych. Poprawia tworzenie piany w szamponach. Pomaga w połączeniu z wodą substancji trudno rozpuszczalnych w wodzie.

Nazwa INCI: Coco-Glucoside, Coco Glucoside, Coco- Glucoside, Coco–Glucoside, CocoGlucoside

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry