Reklama

PUNKT ROSY:

Pinus Sylvestris

Nazwa INCI: Pinus Sylvestris Bark Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Pinus Sylvestris Leaf Water, Pinus Sylvestris Wood Extract, olejek sosny zwyczajnej, Pine Oil Sylvestris, Pinus Silvestris Oil, Pinus Silvestris Oil (olej sosnowy), Pinus Silvestris Oil (olejek sosnowy), Pinus Silvestris Oil., Pinus Sylvestris Bud Extract., Pinus Sylvestris BudExtract, pinus sylvestris leaf oil * (wyciąg z igieł sosnowych), Pinus Sylvestris Needle Oil, Pinus Sylvestris Oil

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry