Reklama

PUNKT ROSY:

Ricinus Communis

Emolient tłusty. Tworzy na włosach i skórze film ochronny zapobiegając utracie wilgoci. Olej rycynowy jest jednonienasycony i przypadnie do gustu zwłaszcza włosom o średniej porowatości. Przy dłuższym stosowaniu może zwiększać elastyczność włosa, zapobiegać łamaniu się. Ma działanie przyspieszające porost włosów.

Nazwa INCI: Ricinus Communis Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Oil, Ricinus communis oil, 100% Ricinus Communis Seed Oil; (Olej rycynowy nierafinowany), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (olej rycynowy), Ricinus communis (Castor) seed oil (*), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, ricinus (castor) communis seed oil, Ricinus Communis (Black Castor) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor Seed) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil¹ (olej rycynowy), Ricinus Communis (Castor) Sees Oil, Ricinus Communis Oil (Castrol) (olej rycynowy), Ricinus Communis Seed Oil*, YellowRicinus Communis (Castor) Seed

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry