Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Rosmarinus Officinalis

Rosmarinus Officinalis

Olej rozmarynowy wykazuje działanie ściągające, preciwłupieżowe, regulujące pracę gruczołów łojowych. Bywa stosowany jako składnik zapachowy w kosmetykach.

Nazwa INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower/Leaf/Stem Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water, **Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, *Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, Rosemary oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract*, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis, Rosmarinus Officinalis Extract (ekstrakt z rozmarynu), Rosmarinus Officinalis Flower Water, Rosmarinus Officinalis Leaf Powder, Infusion of Rosmarinus Officinalis, olejek z rozmarynu lekarskiego, Rosamarinus Officinalis Leaf Extract, Rosmarinus (Rosemary) Essential Oil (olej rozmarynowy), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (*), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (rozmaryn), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract; Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Powder., Rosmarinus officinalis hydrosol (Hydrosol z rozmarynu lekarskiego 100%), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (wyciąg z rozmarynu), Rosmarinus Officinalis Leaf Water, Rosmarinus Officinalis Leaf Water*, Rosmarinus Officinalis LeafExtract, Rosmarinus Officinalis LeafWater, Rosmarinus Officinalis Water

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry