Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Simmondsia Chinensis

Simmondsia Chinensis

Występuje w postaci ciekłego wosku, ma działanie bardzo podobne do sebum, dzięki czemu świetnie sprawdza się do olejowania włosów czy skóry głowy. Tworzy na włosach tłustą okluzyjną warstwę, zapobiegając utracie wilgoci. Poprawia sprężystość włosów i ich kondycję przy długotrwałym stosowaniu.

Nazwa INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (olej jojoba), Simmondsia Chinensis Seed Oil (olej jojoba), Organic Simmondsia Chinensis Oil (organiczny olej jojoba), Simmondsia Chinensis Oil, Simmondsia Chinensis Oil (olej jojoba), Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil (*), Simmondsia Chinensis Seed Extract (ekstrakt z jojoba), Simmondsia Chinesis Oil, SIMMONDSIA CHINESIS SEED OIL, Jojoba Oil, Organic Simmondsia Chinensis Oil, simmondsia (jojoba) chinensis seed oil, simmondsia chinensis (jojoba seed oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil (olej jojoba), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil“, Simmondsia Chinensis (Jojoba) SeedOil, Simmondsia Chinensis *(Organic Jojoba) Seed Oil, Simmondsia Chinensis Oil*, Simmondsia chinensis Seed Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba)* *z certyfikowanych upraw ekologicznych, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil (olej jojoba), Simmondsia Chinesis Oil (Jojoba), Certified Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (certyfikowany organiczny olej jojoba), Chinensis Seed Oil, olej jojoba nierafinowany 100%

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry