Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Sodium Cocoamphoacetate

Sodium Cocoamphoacetate

Bardzo łagodna substancja myjąca. Może działać wygładzająco na włosy. Jej dodatek może łagodzić działanie mocniejszych anionowych substancji myjących.

Nazwa INCI: Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Cocoamphoacate, Sodium Cocoamphoacetate Betaine

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry