Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Sodium Cocoyl Isethionate

Sodium Cocoyl Isethionate

W skrócie SCI, czyli średniej mocy anionowy detergent. Można znaleźć go w szamponach w żelu, płynie. Jest on w postaci płatków, dzięki czemu idealnie sprawdza się jako składnik myjący szamponów w kostkach. Daje porządną, gęstą pianę, ale nie pozostawia uczucia ściągniętej skóry głowy.

Nazwa INCI: SODIUM COCOYL ISETHIONATE, Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), **Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Cocoyl Isoethionate, Sodium Cocoyl Methyl Isethionate, SodiumCocoyl Isethionate

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry