Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Sodium Lauroyl Lactylate

Sodium Lauroyl Lactylate

Anionowa substancja powierzchniowo czynna i pianotwórcza. Należy do średniej mocy detergentów, gruntownie oczyszcza i odtłuszcza. Ze względu na swoje silne działanie często występuje w grupie z detergentami amfoterycznymi, łagodzącymi jego działanie.

Nazwa INCI: Sodium Lauroyl Lactylate

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry