Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride

Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride

Emolient, regulator lepkości, substancja antysatyczna. Ułatwia rozczesywanie, tworzy film na powierzchni włosów, który uniemożliwia odparowanie wilgoci. Wspomaga też tworzenie emulsji.

Nazwa INCI: Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry