Reklama

PUNKT ROSY:

Tocopherol

Witamina E stosowana jako przeciwutleniacz, konserwant, rozpuszczalna w oleju. Zapobiega zmianie barwy, konsystencji i zapachu produktów. Wykazuje działanie przeciwstarzeniowe skóry, poprawia jej nawilżenie. Ma zastosowanie w szerokiej gamie produktów takich jak szampony, spraye, odżywki, mgiełki, sera, stylizatory.

Nazwa INCI: Tocopherol, Tocopherol (Vitamin E), Tocopherol., Tocopherol (witamina E), antyoksydant) 25mg., Natural Mixed Tocopherols, Tocopherol (Vitamin E)**, witamina E;(alfa-tokoferol, Witamina E), (Tocopherol) Vitamin E, Tocopherol (Vitamin E - Vegetable Oil Source), Tocopherol (Vitamin E) Oil, Tocopherol (Vitamin E)., Tocopherol (Vitamin E).certified organic (Organic Agriculture)/ pure, Tocopherol (wit, Tocopherol; (Zmielone pestki maliny, Tocopherol; (Zmielone pestki truskawek, Tocopherol*, tocopherol**

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry