Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Trisodium Ethylenediamine Disuccinate

Trisodium Ethylenediamine Disuccinate

Wiąże jony metali, neutralizuje ich niekorzystny wpływ na stabilność, konsystencję i barwę produktów. Zwiększa trwałość kosmetyku. Wspomaga działanie konserwantów i zapobiega matowieniu włosów spowodowanym nadbudowie minerałów z twardej wody.

Nazwa INCI: Trisodium Ethylenediamine Disuccinate

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry