Reklama

PUNKT ROSY:

Triticum Vulgare

Nazwa INCI: Triticum Vulgare Germ Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (olej z kiełków pszenicy), Triticum Vulgare Germ Extract, Triticum Vulgare Seed Extract, Organic Triticum Vulgare Oil (olej z kiełków pszenicy), Organic Triticum Vulgare Oil (organiczny olej z kiełków pszenicy), Triticum Vulgare (Wheat Germ) Oil (olej z kiełków pszenicy), Olej z kiełków pszenicy, Organic Triticum Vulgare Oil (organiczny olej z zarodków pszenicy), Organic Triticum Vulgare Oil(organiczny olej z kiełków pszenicy), Triticum Vulgare Bran Extract, Triticum Vulgare Germ Oil (olej z kiełków pszenicy), Triticum Vulgare Germ Oil; Cocos Nucifera Oil, Triticum Vulgate Germ Oil, Wheat (Triticum Vulgare) Germ Extract, Wheat Germ oil, ; cold pressed oils: Triticum Vulgare Germ Oil, Organic Triticum Vulgare Germ Oil (organiczny olejek z zarodków pszenicy), Organic Triticum Vulgare Oil, Organic Triticum Vulgare Oli(organiczny olej z kiełków pszenicy), Triticum Aestivum (Wheat) Germ Oil, Triticum Vulgare (Wheat Germ) Extract (ekstrakt z zarodków pszenicy), Triticum Vulgare (Wheat Germ) Extract (wyciąg z kiełków pszenicy), Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract (proteiny pszenicy), Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil., Triticum Vulgare (Wheat) Protein, Triticum Vulgare Bran Extract (wyciąg z otrębów pszenicy), Triticum Vulgare Floral Water (woda pszeniczna), Triticum Vulgare Germ Extract (proteiny pszenicy), Triticum Vulgare Oil, Triticum Vulgare Oil (olej z kiełków pszenicy), tritium vulgare (wheat) germ oil

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry