Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Astrocaryum Murumuru

Astrocaryum Murumuru

Emolient tłusty. Tworzy film na powierzchni włosów i skóry głowy, zapobiegając utracie nawilżenia. Poprawia elastyczność włosów, zmniejszając ich łamliwość. Masło murumuru nada się dla włosów o niskiej porowatości, dla włosów o wyższej porowatości może (ale nie musi!) powodować puszenie.

Nazwa INCI: Astrocaryum Murumuru Seed butter, Astrocaryum Murumuru Seed Butter [astrocaryum Murumuru Butter], *Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Astrocaryum murumuru butter, Astrocaryum Murumuru Seed Butter*

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry