Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Butyrospermum Parkii

Butyrospermum Parkii

Tworzy tłusty film na powierzchni włosów i skóry głowy, zapobiegając utracie nawilżenia. Poprawia elastyczność włosów, zmniejszając ich łamliwość. Świetnie nada się dla włosów o niższej i średniej porowatości, dla włosów o wyższej porowatości może (ale nie musi!) powodować puszenie.

Nazwa INCI: Butyrospermum Parkii (Shea Butter) (masło shea)

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry