Reklama

PUNKT ROSY:

Encyklopedia składników » Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate

Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate

Konserwant naturalnego pochodzenia, pozyskiwany z korzenia rzodkwi. Działa antybakteryjnie, przeciwgrzybiczo. Działa kojąco w przypadku łojotokowego zapalenia skóry. Wykazuje działanie przeciwłupieżowe.

Nazwa INCI: Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Leuconostoc / Radish RootFerment Filtrate, Leuconostoc/Radish Root, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate.* Składniki z rolnictwa ekologicznego, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate*, Leuconostoc/radish Rootferment Filtrate

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry