Substancja odżywcza. Stosowany także w jako konserwant, zapobiega zepsuciu się produktu. Kwas lewulinowy ma słodki, maślany zapach, który stosuje się do stworzenia zapachu karmelu, toffi i klonu.
Substancja odżywcza. Stosowany także w jako konserwant, zapobiega zepsuciu się produktu. Kwas lewulinowy ma słodki, maślany zapach, który stosuje się do stworzenia zapachu karmelu, toffi i klonu.
Reklama
Zapisz się do newslettera, bądź na bieżąco z promocjami i nowościami!
Podając swój adres e-mail wyrażasz zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od Fractal Solutions sp. z o.o. Zgodę tę możesz w każdej chwili wycofać. Więcej informacji o swoich prawach i przetwarzaniu Twoich danych osobowych znajdziesz w Polityce Prywatności.
wwwlosy.pl 2024 © Copyright
Strona pod troskliwymi skrzydłami 🦋 simply yourself