Reklama

PUNKT ROSY:

Sodium Benzoate

Konserwant, stosowany również w przemyśle spożywczym. Chroni kosmetyk przed szkodliwym rozwojem i działaniem mikroorganizmów, które wpływają na trwałość produktu. W skrócie – chroni przed zepsuciem i zapobiega utracie świeżości, zapewniając bezpieczne i dłuższe korzystanie z kosmetyków.

Nazwa INCI: Sodium Benzoate, Sodium Benzoate., Sodium Benzoate (konserwant), Sodium Benzoate** *składniki pochodzenia naturalnego **składniki syntetyczne zabezpieczające przed utratą jakości, SodiumBenzoate, Aromam Sodium Benzoate, Benzoate Sodium, Benzoesan Sodu, Sodium Benzoate *Certified Organic Ingredient, Sodium Benzoate Potassium Sorbate., Sodium Benzoate*, Sodium Benzoate** *składniki pochodzenia naturalnego**składniki syntetyczne zabezpieczające przed utratą jakości

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry