Reklama

PUNKT ROSY:

Tocopheryl Acetate

Ma działanie konserwujące, zapobiega zmianie koloru, zapachu i właściwości kosmetyku. Działa antyoksydacyjnie, odżywia, wzmacnia i nawilża skórę.

Nazwa INCI: Tocopheryl Acetate, Tocopheryl Acetate., Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tocopherol Acetate, Tocopheryl Acetate (witamina E), Vitamin E (Tocopheryl Acetate), Filtrate Tocopheryl Acetate, Polyacrylate-2 Crosspolymer Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tocopherol Acetate (Vitamin E), Tocopherol Acetate., Tocopheryl acetate (vit, Tocopheryl Acetate (Vitamin Е), tocopheryl acetate(vitamin E), TOCOPHERYL ACETATE*Limonene

Reklama

Produkty zawierające ten składnik

Przewiń do góry